Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα σαπούνια!

Νομίζω ήρθε ο καιρός να ανανεώσω λίγο το ιστολόγιό μου καθώς τείνω να το ξεχνάω. Θα ανεβάσω κάποια καινούργια πραγματάκια που έχω φτιάξει ή έχω εξελίξει. Για να κρατάτε επαφή καλύτερα επισκεφθείτε τη σελίδα μου στο Facebook πατώντας εδώ ή μέσω Instagram από εδώ


Τα φυτικά σαπούνια που παράγω δεν περιέχουν καθόλου βλαβερές ουσίες όπως SLS, αφριστικά, υπολείμματα πετρελαιοειδών (όπως η βαζελίνη, το baby oil, ή οι κρέμες και τα λάδια ευρείας), ή ζωικής προέλευσης υλικά. Κάποια περιέχουν 1-3% άρωμα αλλά πάντα αναγράφεται στη συσκευασία. Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται πρωτίστως για τις μοναδικές τους θεραπευτικές ιδιότητες. Με αυτή την πρακτική στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που αντιτίθεται στις δοκιμές καλλυντικών από την βιομηχανία της ομορφιάς. 

1. Ενεργού άνθρακα - Πρόσωπο & Σώμα 
Αυτό το σαπούνι με τις μοναδικές μαλακτικές του ιδιότητες καθαρίζει απαλά και σε συνδυασμό με τον ενεργό άνθρακα φυτικής προέλευσης απομακρύνει ρύπους, λιπαρότητα, ακμή, βακτήρια, δερματοπάθειες και αλλεργίες. 



2. Εκχυλίσματα βοτάνων - Μαλλιά 
Το δεντρολίβανο, η τσουκνίδα και η δάφνη περίμεναν υπομονετικά, βουτηγμένα σε βιολογικό ελαιόλαδο ώστε να δώσουν τα πολύτιμα δώρα τους στα μαλλιά και το σώμα μας. 
Το σαπούνι αυτό εξισορροπεί σταδιακά την τάση των μαλλιών μας προς λιπαρότητα ή ξηρότητα, ενισχύει την ανάπτυξη νέας τρίχας, δυναμώνει τις ρίζες και αφήνει μεταξένια αίσθηση καθαριότητας σε κάθε λούσιμο. 


Περιέχει εκχυλίσματα τσουκνίδας, δεντρολίβανου και δάφνης σε βιολογικό ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, λάδι φοίνικα, μετάξι και αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου. 


3. Σαπούνι αγνό με χαμομήλι και καλέντουλα 
100% αγνό σαπούνι με εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας σε βιολογικό ελαιόλαδο.
Μπεμπάκια, ευαίσθητα δέρματα, και ευαίσθητες περιοχές έχουν την τιμητική τους. 


4. Σαπούνι εξισορρόπησης λιπαρότητας με πράσινη άργιλο και σπιρουλίνα  - Μαλλιά, πρόσωπο & σώμα 
Αυτό το σαπουνάκι είναι η τελευταία δημιουργία μου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ιδιαίτερα οφέλιμα αποτελέσματα από άτομα με υπερέκκριση σμήγματος, γυαλάδα, τάση προς ακμή. Περιποιείται χωρίς να αποξηραίνει το δέρμα από τη φυσική του υγρασία. 



5. Σαπούνι με γιαούρτι και κράνμπερι - Πρόσωπο και σώμα 

Αγαπήθηκε, εξαντλήθηκε και σύντομα επανακυκλοφορεί! Με άρωμα λευκού τσαγιού και τις ιδιαίτερες μαλακτικές ιδιότητες του γιαουρτιού, την αντιοξειδωτική δράση των κράνμπερι, και πολύτιμα έλαια λογικό δεν ήταν?


Εννοείται πως διατίθενται οι συνταγές - οι οποίες είναι όλες μοναδικές και δικές μου ιδέες / εμπνεύσεις - για όποιον ασχολείται με τη σαπωνοποιεία και θέλει να εκτελέσει κάποια, πάντα με αναφορά πηγής. 

Γαρυφαλλιά ;) 

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. 
Στείλτε μου email στο fallia_xz@hotmail.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: